Sühendan Kürklü İlkokulu

Vizyon: Dünyamızın ve ülkemizin geleceğine olumlu katkılar sunacak mutlu bireyler hazırlamaya imkan sağlayan bir okul ortamı oluşturmak.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ulusal ve evrensel değerleri benimsemiş, insan haklarına saygılı, toplumsal ve küresel sorunlara duyarlı ve çözüm üretebilen, araştıran, sorgulayan, bilgili ve duyarlı, yüksek moral ve özgüvene sahip bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: Ders başlama:09.00 ders bitiş 14.40
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Okulumuzda servis bulunmaktadır
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(312)2708387

WEB - https://suhendankurkluilkokulu.meb.k12.tr

Adres - AKŞEMSETTİN MAH. ERK SK. SÜHENDAN KÜRKLÜ İLKOKULU BLOK NO 4 SİNCAN / ANKARA

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Yerleşim Yeri - Akşemsettin Mahallesi Erk Sokak no: 4 Sincan/ Ankara

Ulaşım Okulumuza ulaşım gençlik parkı ve sıhhıye den 525 nolu otobüs ile sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlçe merkezine 1 km il merkezine 25 km uzaklıktadır